We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011

sirius

MAKE THIS VIRAL! Prepare For Change

It is time now to make the next step in creating the infrastructure for the Event on the surface of this planet.

The main reference site with preparedness instructions for the general population has reached a certain degree of completion and needs to go viral:

http://prepareforchange.net/

Although the civil authority and the Resistance Movement will provide their own infrastructure at the time of the Event, it is very important to have grassroots infrastructure as well. Our alternative infrastructure will fill in the gaps and will ensure that the transition will be smoother and more harmonious.

Six task groups were created: planetary leadership group, healers group, media group, new renaissance group, new technologies group and financial group. All these groups will develop practical tools which can help easing the transition at the time of the Event in their specific area.

If you want to actively participate in any of those six groups, click here:

http://prepareforchange.net/participate/

Our website will be translated into many world languages so the message can spread worldwide. We are actively seeking translators and if you wish to join our translation teams, use the same participation form, stating that you wish to volunteer as a translator:

http://prepareforchange.net/participate/

There will be many projects pertaining to the preparedness of the surface population for the Event announced on my blog very soon and our new website will be the main communication hub for those projects



Please sign this Petition

Foto

Read more about it and sign it here:
http://www.avaaz.org/en/petition/How_to_REALLY_Save_US_Army_Recruiters_From_Preventable_Suicides/?eQSwffb


We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

UFOs (jan 2012)

Wednesday, March 14, 2012

14:03:2012


Galaktinė federacija per dangaus keliautoją


14:03:2012


Sveikinimai nuo federacijos:

Ką dar galima pasakyti apie šiuo metu vykstančius dalykus žemėje. Mes jums sakėme apie šiuos artėjančius įvykius ir kaip greitai jie pradės vystytis. Jūs dabar dar tik pradedate matyti domino efektą įvykių kurie dar tik prasideda.

Greitai daugelio šalių vadai vėl susirinks aptarti Atsiskleidimo temos kuri pastaruoju metu buvo atidėliojama, dėl tam tikrų individų ir jų nacionalinių poreikių. Dabar visgi atsiskleidimas vėl tapo aktuali tema ir yra agresyviai diskutuojama tarp dalyvių. Mes visgi manome jog jų veiksmai jau nieko nepakeis, nes mes jau esame matę kaip jie yra atsitraukę anksčiau. Dabar keletas reikalų juos vėl surinko prie stalo.


Vienas šių reikalų yra tas jog buvo aptiktos anomalijos aplink saulę kurių negali paaiškinti jūsų mokslininkai. Valdžios sluoksniuose yra manoma jog tai yra tiesioginis Federacijos kišimasis į žemiškus reikalus, todėl ši tema vėl tapo aktuali.

Kitas reikalas yra tai jog Federacija atliko tiesioginį kontaktą su trečio pasaulio šalimis kuris sukėlė stiprų Illuminati susirūpinimą. Jie tai supranta kaip didelį pokytį galios balanse, ir sujungus su tuo jog jie prarado pozicijas ir jėgas finansinėje rinkoje, ir tai jog pasaulyje renkasi gerai organizuotos ir galingos opozicijos prieš juos to pasėkoje jie pradeda panikuoti su visa savo „žaidimo pabaigą“ sukurti naująją pasaulio tvarką.

Bus į ką pažiūrėti per ateinančias dienas kai vis daugiau ir daugiau domino pradės kristi vis didesniu greičiu. Jūs jau pradedate matyti posūkį finansinėje srityje. Tai tuoj pradės skelbti žiniasklaida ir daugelis pradės atsiimti už savo nusikaltimus nes žiniasklaida pradės vis atviriau ir sąžiningiau skelbti reportažus. To pasėkoje prasidės „valymas“ nes vieni politiniai lyderiai pradės šalintis o kiti kurie pradės prabusti taps geresni ir pradės mastyti apie žmones.


Tai yra laikas kai teisingumas bus išgirstas ir beviltiškumas bus nustumtas į šoną. Jūs evoliucionuojate ir tai yra vaizdas kurį verta pamatyti. Mes tai stebime su nuostaba, ir negalime nulaikyti savo susijaudinimo dėl artėjančių įvykių iš kurių naudos bus visiems šioje visatoje.

Kur kas galutinesnis įrodymas apie mūsų egzistavimą jums yra darbuose ir dar daugiau bus atskleista per ateinančias savaites. Jūs žinoma galite tikėtis dažnėjančių matinių visur aplink pasaulį. Pastaruoju metu mes koncentravomės ties trečiojo pasaulio šalimis, nes tai buvo mūsų plano dalis konkrečiai pabendrauti su šiais regionais. Dabar visgi mes sugrįšime į tas šalis kurios gali kažką pakeisti atskleidimo procese. Tikėkitės išvysti didžiulius ir pagarbą keliančius vaizdus kurie dabar pasirodys su vis didesniu tankiu.

Mes esame su jumis dabar šiais jaudinančiais laikais kur kas labiau nei bet kada. Tai yra tai dėl ko jūs gyvenote gyvenimus, tai ką jūs buvote suplanavę iki minučių tikslumo, ir dabar tai jūs ir patiriate. Tai yra jūsų pelnyta teisė. Mes jus mylime su pagarba jūsų neįtikėtiniems sugebėjimams.


Gyvenkite taikoje


Kanalai: Dangaus Keliautoją

Channeler: Wanderer of the Sky

Translator: Donatas

No comments:

Post a Comment