We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011

sirius

MAKE THIS VIRAL! Prepare For Change

It is time now to make the next step in creating the infrastructure for the Event on the surface of this planet.

The main reference site with preparedness instructions for the general population has reached a certain degree of completion and needs to go viral:

http://prepareforchange.net/

Although the civil authority and the Resistance Movement will provide their own infrastructure at the time of the Event, it is very important to have grassroots infrastructure as well. Our alternative infrastructure will fill in the gaps and will ensure that the transition will be smoother and more harmonious.

Six task groups were created: planetary leadership group, healers group, media group, new renaissance group, new technologies group and financial group. All these groups will develop practical tools which can help easing the transition at the time of the Event in their specific area.

If you want to actively participate in any of those six groups, click here:

http://prepareforchange.net/participate/

Our website will be translated into many world languages so the message can spread worldwide. We are actively seeking translators and if you wish to join our translation teams, use the same participation form, stating that you wish to volunteer as a translator:

http://prepareforchange.net/participate/

There will be many projects pertaining to the preparedness of the surface population for the Event announced on my blog very soon and our new website will be the main communication hub for those projects



Please sign this Petition

Foto

Read more about it and sign it here:
http://www.avaaz.org/en/petition/How_to_REALLY_Save_US_Army_Recruiters_From_Preventable_Suicides/?eQSwffb


We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

UFOs (jan 2012)

Saturday, February 18, 2012

18.2.2012


Galaktinė federacija per dangaus keliautoją


18.2.2012


Sveikinimai nuo federacijos:


Šiandien mes šnekame apie pagreitėjimą kuris vyksta visuose jūsų realybės lygiuose. Tai nėra „pagreitėjimas“ laiko prasme, kaip kad jūs esate linkę tai suprasti. Kartais tai tėra požiūris, o ne laiko suvokimas. Tiksliau mes kalbame apie pagreitėjimą kuris yra giliau tos kertinės realybės kurią jūs suvokiate.






Galingi garsai girdisi jūsų danguje. Jie yra tikri, jie tikrai vyksta ir jie yra dalis to pagreitėjimo proceso. Žmonėms esantiems valdžioje darosi pilnai aišku kad tai ką jie matė naudodamiesi laiko technologijomis tampa realybe. Šie garsai yra dar vienas tobulėjimo žingsnis link proceso kuris atneš išliekančius pokyčius kurių jūs taip laukėte. Bet šie pokyčiai neateis dideliais šuoliais. Jie bus laipsniški, bet nepaneigiami. 

Pagreitėjimas taipogi paveiks tai kaip jūs bendraujate tarpusavyje visuose lygiuose. Jūs pradėsite jausti vis daugiau ir daugiau noro kuo mažiau kalbėti kad pasakyti esmę. Jūsų technologijos kurios padeda jums komunikuoti taipogi pereina savus pokyčius. Dar viena „pralaužianti“ technologija bus paskelbta greitai kuri paveiks tai kaip radijo bangos sklinda aplink Žemės rutulį.


Minčių materializavimas fiziniame pasaulyje taipogi buvo paveiktas pagreitėjimo. Laikas tarp minties sukūrimo ir jos materializavimosi trečios dimensijos realybėje tapo trumpesnis ant tiek kad dabar jūs galite materializuoti savo mintis kur kas efektyviau. Tai yra tik keletas tų privalumų iš aukštesnės dimensijos kuri pas jus atkeliauja. 


Ir kai tik šie pokyčiai taps jūsų realybės dalimi ir jūsų kolektyvinis mastymas prisiderins prie jų kaip „natūralių“ ir „kasdienių“, mes galėsime pradėti savo nusileidimą taip pat. Daugelis dalykų turi susidėti į krūva jog tai įvyktų. Mes persiruošiame save kitai fazei mūsų suplanuotos pasirodymo strategijos. Tai susideda iš kur kas daugiau dalykų negu čia yra paaiškinta. Visgi, jūs galite tikėtis kur kas labiau asmeninio suartėjimo su mūsų egzistavimu, negu jums yra tekę iki šiol. Visa kita atsiskleis savaime. 


Tikėkitės labai svarbaus pranešimo finansiniame sektoriuje kuris iš pradžių atrodys nesusijęs su niekuo kuo jūs domitės. Tai galiausiai išaiškės kaip pranašiškas šauksmas kuris pradės pirmąjį iš daugybės pokyčių svarbiose jūsų realybės zonose, kaip palaipsninis įvykis kurie taps norma ateinantiems mėnesiams. 


Visada laikykite savo širdis ir meilę priešakį. Neškite jas pirmyn ir jos jums atsilygindamos maitins jus ir gins jus per šiuos išbandymo metus. Mes visada gerbsime visus jus ir jūsų sugebėjimus. Mes esame tik per minties atstumą. 


Būkite taikote.

Gyvenkite taikoje.

Kanalai: dangaus keliautoją.



Channeler: Wanderer of the Sky

Translator: Donatas


PRG Žiniasklaidos Pranešimas – Atskleidimo Peticija II

Bet kas iš bet kurios šalies galės pasirašyti šią peticiją:http://wh.gov/8wh 

No comments:

Post a Comment